dissabte, 5 de març del 2011

Des de Can Camp comença l'Aire Fresc

Demà la gent d'Esquerra de Martorelles encetem la pre-campanya electoral amb un acte cívic, per al foment de la ciutadania participativa, a la font de Can Camp.

Esquerra a Martorelles sempre hem reclamat la necessitat per al poble de recuperar l'espai de la font i el safareig de Can Camp per a la ciutadania, per a les entitats, per a l'ús lúdic, com ho havia estat sempre. En aquestes eleccions municipals també. Posant les nostres mans per arreglar l'espai de l'abandonament a què han sotmès els diversos equips de govern aquest meravellós espai al centre del poble. Un espai què molts encara recordem amb meritíssimes famílies de Martorelles celebrant la matança del porc, el concurs de paelles, o el pessebre vivent.

I comencem a Can Camp per què el nostre lema de campanya serà Aire Fresc. Volem entrar aire fresc a un ajuntament enquistat, sense un projecte de futur de qualitat per a tots els ciutadans, i això creiem que cal començar-ho des del cor verd de Martorelles, el lloc més fresc, des d'on surt l'aire més fresc; Can Camp.

Aprofito per presentar-vos el logo del nostre lema de campanya. Aire Fresc