diumenge, 6 de març del 2011

Un programa electoral participatiu, i aplaçament de l'acte cívic per al 10 d'abril

A vegades és recomanable rectificar i repensar-se les coses. Això és el què hem fet aquest matí la gent d'Esquerra amb l'acte cívic de Can Camp. I és què durant el dia d'ahir, amics, companys i coneguts ens van comentar que degut al carnestoltes no podrien venir a l'acte què fèiem a Can Camp, tot i què els feia molta il·lusió venir-hi i participar, i què els aviséssim si l'aplaçàvem a un altre dia.

Es per això que hem decidit aplaçar l'acte al proper diumenge 10 d'abril, per a poder garantir la participació d'encara més veïnes i veïnes, amics i coneguts.

Però hem seguit, per això, amb la intenció que teniem avui d'explicar el procés participatiu que ha de ser la última etapa de l'elaboració del nostre programa electoral. Un programa redactat pels militants i simpatitzants d'Esquerra de Martorelles, i que ara presentarem a amics i coneguts per què l'avaluïn, facin les seves propostes, i per què mitjançant un sistema de puntuacions, escolleixin les principals propostes del programa, i fins i tot si alguna creuen què no hi ha de ser.

Tenim la voluntat d'acabar aquest procés en unes 3 setmanes amb una assemblea amb tota la gent que hi hagi participat per a fer una posada en comú, i fer públic el programa el 10 d'abril.