dimarts, 4 de setembre del 2012

Als que posen color a la festa


Divendres comença la Festa Major. Una Festa Major que serà diferent en espais a les que havíem viscut fins ara, per què en els moments actuals on la racionalitat en la despesa pública ha de ser molt acurada, ha fet necessari produir canvis d’espais. Així centrarem la gran majoria de concerts i espectacles dins l’envelat municipal.

Tanmateix, i es el motiu d’aquesta blocada, vull agrair a totes aquelles persones i entitats que de forma altruista es posen al servei de la Festa Major, al servei del municipi. Es d’agrair aquesta gent que dona color a la festa, que ens dona activitats, amb un cost mínim per a l’Ajuntament. I es per això que vull destacar les seves activitats.

Primer de tot a les entitats d’arrel popular que participen any darrera any al seguici de Festa Major, com poden ser els Llamps i trons que ja fa uns anys que gaudim dels seus correfocs, gimcana i versots, o el Ball de Gitanes que com sempre ens delitaran amb els seus balls el diumenge a la tarda, o l’Escola Orfeònica que cantarà per primera vegada al nou escenari DO, i com sempre la Joventut Sardanista que enguany a part d’oferir-nos el vermut de la Diada Nacional els escoltarem fent el pregó de la Festa Major. També a la Unión Cultural Andaluza que com ja fa anys cada dia han preparat diferents actuacions i quadres a l’escenari del patí de la Masia de Carrencà, o als músics de Carrencà Rock que han posat tota la seva voluntat per fer possible l’escenari DOVO dissabte a la nit al carrer Moli.

I cal tenir molt present, com ja fa alguns anys, les Colles joves de Festa Major que estiren a un gruix important dels joves de Martorelles ha participar en diferents activitats que organitzen i que donen molt de color a la Festa Major tan de dia, tarda o nit.

Enguany també als artistes locals que exposaran al Celler de Carrencà, i que els darrers anys no havíem pogut gaudir d’ells com tant ells com tots els ciutadans ens mereixem. Així podrem veure al nou Celler al Ricard Mira, la Pepi Montesinos i la Mercé Ortega, i diumenge al matí a la Sala comuna de Carrencà l’exposició i taller del Botó de Nàcar.

I finalment a tots els voluntaris que faran possible la Baixada de Carretons d’enguany.

Són tots molta gent, i son els que fan possible cada Festa Major. Bona festa a tots ells!