dilluns, 11 d’abril del 2011

Una llista per entrar aire fresc

Ahir diumenge vam fer pública la llista d'Esquerra Repúblicana de Catalunya a Martorelles. És una llista escollida per a l'Assamblea de militants que es va reunir el passat dijous 7 d'abril, i que va acceptar la proposta de l'executiva local. Es per tant una llista formada principalment per gent jove, però sobretot per gent involucrada al poble des de diferents espais culturals, esportius, ecologistes, ..., amb una bona formació personal, inquiets, i que es nota que estimen Martorelles i volen millorar-la per a gaudir-la.




La llista queda per tant de la següent manera: 


1. Marc Candela i Callado (26 anys, arquitecte tècnic. Viu al barri de Can Jan)
2. Joan Marc Flores i Riera (36 anys, empleat de banca. Viu al barri de Masrampinyo)
3. Pere Truyols i Gassó (62 anys, electricista. Viu al barri del centre)
4. Anna Valls i Puig (27 anys, professora de música. Viu al cr. Can Genissó)
5. Eva Carrizosa i Monleon (36 anys. Viu al barri de Masrampinyo)
6. Francesc Safont i Gil (27 anys, enginyer agrònom. Viu al barri del centre)
7. Mariona Rabasa i Yrla (25 anys, periodista. Viu al cr. escoles)
8. Roger Parera i Roca (32 anys, gestor de pàgines web. Viu al barri de Can Sunyer)
9. Glòria Nicolau i Figuera (20 anys, estudiant de biblioteconomia)
10. Marc Ricart i Llach (38 anys. Viu al barri de Can Jan)
11. Lourdes Solé i Colomé (82 anys, jubilada. Viu al barri de la Muntanyeta)


És una llista que segueix la nostra voluntat política de regenerar la política local, d'involucrar els segments més joves del poble, i d'acabar amb la dicotomia entre nacionalisme i esquerra a Martorelles, i així sortir del llarg adormiment amb que es troba el poble dels darrers 30 anys. 


Aquesta joventut de la nostra llista és un dels arguments que ja estan utilitzant altres formacions per atacar-nos, però no pel fet de ser joves estem menys preparats i menys formats, ans el contrari, i es més un element subjectiu d'aquestes persones. Però es que a més a més, la població d'entre 18 i 35 anys a Martorelles és més del 25% de la població i no esta representada a l'ajuntament com li pertocaria. Estem preparats, en tenim ganes, i volem decidir cap a on ha d'anar el nostre poble, per què som el present i el futur.


També hem donat per finalitzat el procés participatiu per elaborar el programa electoral. En aquest procés hi han participat una cinquantena de persones que han suggerit temes i propostes que s'estan tenint en compte, i han puntuat cadascuna de les propostes, a fi efecte de saber quines eren les millors per ells, i treure'n mitjançant un recompte les 10 més necessàries per aquestes persones. El programa definitiu el donarem a conèixer el dia de Sant Jordi, per què així l'executiva local tingui temps de valorar les puntuacions i propostes i acabar d'organitzar el programa.