dimecres, 11 de maig del 2011

Esquerra denunciem el trencament de l'acord d'espais electorals i ensenyem el nostre pressupost de campanya

Us vull estendre el posicionament d'Esquerra de Martorelles sobre l'estat dels espais electorals i per això ensenyar-vos l'estat del què ens hem gastat en aquesta campanya electoral des del mes de gener.

I tot això atès què a principis d’abril vam realitzar una reunió entre els partits polítics que ens presentàvem a les eleccions del 22 de maig, i on es va arribar a un acord de “Cavallers” de cara al repartiment dels espais de propaganda electoral, repartint-nos el carrer Can Puig, l’Avinguda Piera i Anselm Clavé, de manera que aquells que pengéssim banderoles (CiU, UxM, PSC i ERC) tinguéssim una farola lliure de cada 5, i els què posaven panells què els posessin inferiors als 3m, i alhora què no hi hagués més d’un panell i una banderola per farola.

Per altra banda, atès què un dels quatre eixos del nostre projecte és la transparència, i què la segona proposta del nostre programa electoral és la transparència econòmica de l’Ajuntament, de forma constant i actualitzada.

Volem fer saber:

- Què denunciem l’incompliment de l’acord de “cavallers” pres per a tots els partits i els seus caps de llista, a la reunió de principis del mes d'abril. En aquest sentit nosaltres pel fet què tenim paraula hem col·locat la propaganda allà on havíem acordat.
- Què rebutgem l’estat dantesc en què es troben la majoria de carrers del nostre municipi, i exigim a la resta de partits polítics què se’n facin responsables i s’ajustin a l'acordat.
- Què atès què una de les nostres propostes és la transparència econòmica, i què pel que es veu al carrer la majoria de partits han fet una despesa desmesurada en publicitat en un moment de crisi què no dignifica la classe política. Es per això, què fem saber el què ens hem gastat en precampanya i campanya des del mes de gener, i emplacem a la resta de partits a què també ho facin.
- Així exposem, com exposa la taula adjunta, que ens hem gastat un total de 4.244,23€ des del mes de gener, englobats amb 1.187,35€ de precampanya i 3.056,88€ de campanya. I què això hi fem front amb els diners obtinguts per les nostres quotes de militància a Esquerra, la venda de loteria i roses, i la barra de bar de la Festa Major.


- Emplacem a la resta de partits a fer el mateix que nosaltres i ensenyar els seus números reals.

Esquerra Republicana de Catalunya de Martorelles
Martorelles a 11 de maig del 2011