divendres, 10 de juny del 2011

...ara a pencar

Us penjo la nota de premsa de l'Acord de Govern al qual hem arribat amb UxM, MAM, i ICV-EUiA, i on dins el pacte portarem la regidoria de Cultura i Joventut.
__________________________________

ELS PARTITS: UxM, MAM, ICV-EUiA, I ERC, ARRIBEN A UN ACORD DE GOVERN PER A MARTORELLES.


Avui divendres 10 de juny del 2011 s’ha efectuat l’acord de govern entre els partits Units per Martorelles (UXM), Més Acció per Martorelles (MAM), Iniciativa per Catalunya els Verds – Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA) i Esquerra Republicana de Catalunya (ERC). L’acord donarà l’alcaldia en els propers anys a Romuald Velasco d’UxM

L’Acord de Govern sorgeix de la voluntat d’UxM de fer un govern d’ampli abast amb el màxim de partits amb representació, amb els quals tots els partits que han entrat hi estan d’acord, per afrontar el moment complex de crisi. En aquest sentit continuen deixen la porta oberta al Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) per si s’hi vol incorporar amb posterioritat, ja que durant les actuals negociacions s’han auto-exclòs per no creure en un govern tant ampli.

L’Acord de govern busca en el context de crisi actual treballar en les següents línies estratègiques; el treball i la formació ocupacional, el benestar de les persones, la transparència i la participació amb noves maneres de fer política local a Martorelles. I en aquest sentit en els propers mesos s’elaborarà el Pla d’Acció Municipal (PAM) que acabarà de definir al detall els punts d’intervenció acordats entre les quatre forces polítiques.

Martorelles a 10 de juny del 2011

Units per Martorelles
Més Acció per Martorelles
Iniciativa per Catalunya els Verds – Esquerra Unida i Alternativa
Esquerra Republicana de Catalunya