dilluns, 2 de maig del 2011

Qui aposta per cares noves i el relleu generacional?

Fa uns dies es van proclamar les llistes electorals, i hem pogut veure quines persones configuren aquestes en els diferents partits polítics, i també veure com la majoria, mitjançant la publicació de la llista, ja han desmentit i oficialitzat que no compliran el què van dir, i no faran un canvi generacional a les seves llistes. Malgrat tot, alguns encara van dient que han fet un canvi generacional a la llista.

Veiem com CiU diu que fa un canvi generacional, però al capdavant porta una persona què aquesta serà la seva 5na campanya electoral al cap davant, i a la resta a la llista no hi destaquen precisament gent nova i jove. Per a la seva banda a ICV ha desaparegut qualsevol tipus de persona jove, i són gairebé els mateixos què els últims anys canviant-los d'ordre. Per la seva banda, UXM repeteix la llista de fa 4 anys als 3 primers llocs i a gairebé tota la llista, desapareixent una noia jove com era la Laia de Bargas. Pel què fa a la resta de partits, MAM tot i ser cares noves alguns, no acaben de ser un relleu generacional a la política local pel fet què sembla per la seva llista que les generacions més joves no formin part del seu projecte. EL PSC presenta força cares noves, però falta veure també, si realment suposarà un canvi de la manera de fer política al nostre poble, i del PP gairebé no en sabem res.

Com podem veure, cap d'ells, i sobretot els principals partits no aposten per persones noves, més joves, i amb noves maneres de fer política, per a treure Martorelles de l'adormiment dels darrers 20 anys. Enfront això, des d'Esquerra presentem una llista de cares noves, força joves, sobradament preparats i amb moltes ganes d'oblidar el passat per a mirar el futur.


Tinc l'orgull de ser al capdavant d'aquesta llista, una llista amb cares noves i gent jove. Una llista de persones què saben escoltar, argumentar, rectificar. Una llista de persones que els agrada assessorar-se, fer participar a la gent igual què ells participen de moltes associacions tant culturals, esportives, educatives, ... Una llista de persones que no ens movem per rancunies i enveges del passat, i què mirem el futur del nostres poble per a fer-ne d'ell un poble preparat pels reptes del futur, però sense oblidar qui és, i d'on ve. Un poble que sigui un garant de la qualitat de vida, on la gent no hi hagi de marxar per a trobar el què necessita, des del metge, a una casa per a viure-hi, la feina o un lloc on realitzar qualsevol esport. Aquesta és la Martorelles què volem.

Aquesta gent de la què parlo, surt en gran part en el vídeo què us adjunto. Gent nova amb idees fresques per entrar Aire Fresc a Martorelles. I si voleu saber-ne més, veniu dissabte què ve a les 7 de la tarda al patí de la Masia de Carrancà on explicarem el nostre programa, qui som, i acabarem amb un sopar a base de tapes i vi del poble.